Amsterdam,
06
september
2020
|
21:46
Europe/Amsterdam

Inwoners Nietap winnen samen 25.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

500 euro én vakantie voor vijtig inwoners van Nietap

Samenvatting

Een mooie prijs voor vijftig inwoners van Nietap. In de tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ maakte Linda de Mol bekend dat Nel uit Nietap naar huis gaat met de vakprijs van 500 euro én een weekend of midweek vakantie. Een andere deelnemer – Jos uit Almere – liet de prijs aan zich voorbij gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Dat betekent goed nieuws voor Nel, haar vier vakgenoten én de 45 overige kandidaten die vanwege de coronaproof opzet van de show niet in de studio aanwezig konden zijn. Zij ontvangen allen vijftig 500 euro en een vakantie.

De 76-jarige Nel springt op van blijdschap en reageert enthousiast als ze hoort dat zij én haar vakgenoten de gelukkige winnaars zijn: “Hartstikke mooi!”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Doetinchem
Een inwoner uit Doetinchem speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 86.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn