Amsterdam,
01
januari
2018
|
17:09
Europe/Amsterdam

Inwoners Montfoort winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij op nieuwjaarsdag

11 geluksvogels spelen mee met postcode 3417 TT

Elf bewoners van de Stadhouderslaan in Montfoort kunnen vandaag nog een keer het glas heffen. De Postcode Loterij maakte zojuist bekend dat op hun postcode 3417 TT de SuperPostcodeprijs van 1 miljoen euro is gevallen. De winnaars verdelen dit bedrag met elkaar. Ieder meespelend lot is 62.500 euro waard. Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam verraste de winnaars op nieuwjaarsdag met het mooie nieuws. 

De volgende bedragen zijn gewonnen:

  • 125.000 euro (5 winnaars)
  • 62.500 euro (6 winnaars)

Jan Hendrik (36) wint 125.000 euro: “Een lekker begin van 2018! Ik denk dat we een mooie reis gaan maken met ons gezin. Misschien wel naar de Malediven.”

Erna (56) wint 62.500 euro: “Ik ben helemaal hoteldebotel! Ik ga eerst de kinderen lekker verwennen. En daarna wil ik misschien nog wel een keer naar Canada. Dat is het mooiste land waar ik ooit ben geweest. Mijn kinderen zijn hier vandaag allemaal en we gaan lekker met elkaar nagenieten van deze euforie.”

Een andere deelnemer kon haar ogen niet geloven: “125.000 euro! Dit is echt geweldig. Misschien ga ik wel een ander huis kopen met schaapjes en kippetjes erbij.”

Uitreiking op tv
De uitreiking op de Stadhouderslaan in Montfoort is vanmiddag bij het RTL 4-programma 5 Uur Live te zien om 17:00 uur.

Hoogste PostcodeKanjer ooit van 53,9 miljoen euro valt nog
1 januari is Kanjerdag bij de Postcode Loterij, dan valt de hoogste prijs van Nederland: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro. Om de loterijkoorts nog verder op te voeren, maakt de Postcode Loterij vandaag in het tv-programma 5 Uur Live op RTL 4 eerst de winnende wijkcode bekend (de eerste 4 posities van de postcode). In de late editie van RTL Boulevard om 22:30 uur wordt de volledig winnende postcode bekendgemaakt, dan weten we hoeveel Postcode Loterij-miljonairs Nederland rijker is.

Naast de PostcodeKanjer reikt de Postcode Loterij vandaag nog meer grote geldprijzen uit, zo valt de Buurt-Ton vandaag maar liefst 25 keer en verdelen nog twee postcodes allebei een SuperPostcodeprijs van één miljoen euro. Op www.postcodeloterij.nl staat een overzicht van de winnende postcodes.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn