Amsterdam,
29
november
2017
|
13:00
Europe/Amsterdam

Inwoners Milsbeek winnen 37.500 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor twee deelnemers van de Postcode Loterij in Milsbeek. Op postcode 6596 DN (de straat Kampveld) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de oktobertrekking van de Postcode Loterij. Dit werd maandag bekendgemaakt. 

Een deelnemer wint 25.000 euro, de ander wint 12.500 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

“Een extraatje komt heel goed uit”
Mirjam (62) wint 25.000 euro en is blij verrast: “Ik kreeg een brief waarin staat dat ik heb gewonnen. Ik geloofde het in eerste instantie niet. Ik heb tot twee keer toe gebeld met de Klantenservice van de Postcode Loterij om na te gaan of het wel écht waar is. Ik werk als zzp’er en bouw daarom geen pensioen op. Een extraatje komt daarom heel goed uit.”

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand november maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de 4 reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij elke maand uitreikt, worden in november nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn