Amsterdam,
15
mei
2019
|
13:46
Europe/Amsterdam

Inwoners Maastricht winnen 1,2 miljoen euro bij Postcode Loterij

Zeven gelukvogels spelen mee met postcode 6227 GE

Een grote verrassing voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij uit Maastricht die meespelen met postcode 6227 GE (de straat Drenckgaard). Op die postcode is de Buurt-Ton gevallen. Deze Postcode Loterijwinnaars hebben extra veel geluk: zij mogen dit bedrag een jaar lang íedere maand met hun postcode verdelen. Dat betekent dat zij samen 1,2 miljoen euro winnen.

Vandaag werden de gelukvogels door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verrast.

Twee winnaars winnen een jaar lang 22.222 euro per maand en de resterende vijf winnaars winnen 11.111 euro per maand. De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Dromen worden werkelijkheid
Marga wint 11.111 euro en vertelt enthousiast: “Fantastisch! Wij hebben de grote droom om naar New York te gaan om de Route66 te rijden. Het is heel bijzonder dat die droom nu uit kan komen! Ik ga het mijn man vanavond vertellen: “Ton, we hebben de Buurt-Ton gewonnen!”.”

Kim en Jean-Paul vliegen elkaar om de hals als ze de cheque van 11.111 in ontvangst nemen. Met tranen in hun ogen vertellen ze: “Geweldig! Dit is ongelofelijk! We hebben nog zoveel wensen in het huis en nu kunnen die echt uitkomen. We willen eerst een nieuwe slaapkamer, dan een nieuwe keuken en een nieuwe tuin. Echt heel mooi dit!”.

Yvonne wint 22.222 euro en geeft Gaston een dikke zoen: “Jeetje, dit is wel heel bijzonder! Ik had hier totaal niet op gerekend tot jullie ineens onze straat in kwamen rijden. Ik ga er eerst maar eens rustig over nadenken, want ik weet niet direct wat ik met het geld zou willen doen.”

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten. In de maand april won een postcode in Nederland een bijzondere Buurt-Ton. De winnaars winnen niet één keer 100.000 euro met elkaar, maar mogen een jaar lang élke maand dit bedrag met elkaar verdelen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn