Amsterdam,
26
maart
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoners Maarssen in de prijzen bij tv-show Miljoenenjacht

Kitty uit Maarssen is de winnaar van een reis voor 2 personen naar Curaçao in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat vanavond te zien was bij RTL 4. En ze was niet de enige uit Maarssen die met een mooie prijs naar huis ging. Haar plaatsgenoot Joke won een juwelierscheque van Schaap en Citroen ter waarde van 5.000 euro.

Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Kitty de reis won nadat Hans (ook uit Maarssen) de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plaats in het finalespel. Hij viel af tijdens het zenuwslopende finalespel, waar hij nét te laat op de knop drukte om uit te stappen voor een geldbedrag.

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Kitty, Joke en Hans wonnen samen met 47 wijkgenoten uit postcodegebied 3603 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een draadloze koptelefoon van Sony naar huis. 

Hoofdprijs gaat naar inwoner Bladel
Een inwoner uit Bladel speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 255.000 euro.‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 16 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn