Amsterdam,
13
augustus
2018
|
14:39
Europe/Amsterdam

Inwoners Lopik winnen samen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor tien bewoners van de Rolafweg Noord in Lopik. Vrijdag stond Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld in de straat met goed nieuws: op postcode 3411 BK is de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen in de trekking van de Postcode Loterij. De winnaars verdelen deze prijs met elkaar.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 16.666 euro (2 winnaars)
- 8.333 euro (8 winnaars)

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Ellie wint samen met haar man 8.333 euro en is blij verrast: “Hier zijn we ontzettend blij mee! Onze twee kinderen hebben net een huis gekocht en zij kunnen een extraatje goed gebruiken.”

Ed wint ook een bedrag van 8.333 euro: “We weten nog niet precies wat we met de geldprijs gaan doen, maar één van de dingen die we graag willen is een mooie reis maken.”

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de Rolafweg Noord in Lopik is op vrijdag 7 september te zien bij ‘Eén tegen 100’ op NPO 1. Het programma start om 21.30 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn