Amsterdam,
13
november
2017
|
15:16
Europe/Amsterdam

Inwoners Lisse winnen 200.000 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor acht deelnemers van de Postcode Loterij. Op postcode 2161 CN (de Romijnstraat) in Lisse is de PostcodeStraatprijs gevallen in de oktobertrekking van de Postcode Loterij. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars afgelopen vrijdag met de bekende gouden envelop.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (5 winnaars)
- 12.500 euro (2 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Quirinus (70) wint 25.000 euro en is blij verrast: “Het was eerst even schrikken, maar we zijn natuurlijk heel erg blij met deze prijs. Ik ben vijf jaar met pensioen en dit geldbedrag is een geweldige aanvulling. Misschien ga ik samen met mijn vrouw een weekend weg. Ook zou ik graag een nieuwe televisie willen kopen.”

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand november maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de 4 reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij elke maand uitreikt, worden in november nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv
De uitreiking in de Romijnstraat in Lisse is dinsdag 14 november om 19:50 uur te zien bij ‘Winnen Doe je Bij…’ op RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn