Amsterdam,
06
januari
2020
|
14:20
Europe/Amsterdam

Inwoners Lieshout winnen samen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Spetterende start van het jaar voor acht winnaars met postcode 5737 AW

Samenvatting

Het jaar begint extra goed voor acht inwoners van Lieshout. De Postcode Loterij maakte op nieuwjaarsdag in het televisieprogramma ‘The Biggest Quiz’ bekend dat de deelnemers die meespelen met de winnende postcode 5737 AW een bedrag van 100.000 euro met elkaar verdelen. De winnaars spelen allemaal mee met één lot en winnen daarom ieder een bedrag van 12.500 euro.

Prijzenregen in Noord-Brabant op nieuwjaarsdag
Eerder maakte de Postcode Loterij al bekend dat ook in Breda en Terheijden grote prijzen vielen op nieuwjaarsdag. De inwoners die meespelen met postcode 4834 NC (Breda) verdelen met elkaar 547.000 euro. In het televisieprogramma ‘Paul Pakt Uit’ dat op oudjaarsavond werd uitgezonden, was al te zien hoe inwoners van Terheijden verrast werden met 1 miljoen euro.

PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro valt in Nieuw-Vennep
Op nieuwjaarsdag werd tevens bekendgemaakt dat inwoners van Nieuw-Vennep de hoogste PostcodeKanjer ooit van 54,7 miljoen euro mogen verdelen. De winnende postcode werd in het televisieprogramma RTL Boulevard op RTL 4 bekendgemaakt. Naast de PostcodeKanjer reikte de Postcode Loterij nog meer grote geldprijzen uit. Zo verdeelden vijf postcodes een bedrag van 547.000 euro en viel de 1 Miljoenprijs ergens in het land. De winnende postcodes zijn terug te vinden op www.postcodeloterij.nl.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn