Amsterdam,
13
april
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoners Leidschendam winnen 62.500 euro bij Postcode Loterij

Edgar kan vrouw en kinderen na jaar weer in armen sluiten

Vier bewoners van de Burgemeester Van Duyvendijklaan in Leidschendam zijn woensdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 2262 CG is in de maarttrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 25.000 euro (1 winnaar)
- 12.500 euro (3 winnaars)
Onder de winnaars van deze Straatprijs wordt een auto verloot.

Elly wint 12.500 euro en wint daarnaast ook de gloednieuwe BMW. Elly, die de prijs in ontvangst neemt in het bijzijn van dochter Judith, is blij verrast: ”Wat een verrassing! Zo’n mooi bedrag en een nieuwe auto. Zelf heb ik geen rijbewijs, dus met de auto kan ik vast een van mijn dochters blij mee maken.”

Edgar wint 25.000 en is enorm verrast: “Ik speelde mee met een gratis lot en win nu dit prachtige bedrag! Ongelofelijk dat dit mij mag overkomen. Ik ben gevlucht vanuit Oeganda en woon nu een jaar in Nederland. Ik heb mijn vrouw en twee kinderen al een jaar niet gezien dus dankzij dit bedrag kan ik naar ze toe en hen gauw weer in de armen sluiten.”

Nel wint 12.500 euro: “Met dit extraatje kan ik mijn kinderen helpen.”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de Burgemeester Van Duyvendijklaan in Leidschendam is op vrijdag 14 april te zien bij ‘Eén tegen 100’ op NPO 1. Het programma start om 21.40 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn