Amsterdam,
23
december
2019
|
17:42
Europe/Amsterdam

Inwoners Leiderdorp winnen samen 100.000 euro bij Postcode Loterij

‘Moet je kijken Wim…’

Een grote verrassing voor zestien bewoners van het Keizershof in Leiderdorp. Op hun postcode 2353 ST is de Buurt-Ton gevallen in de novembertrekking van de Postcode Loterij, zo werd afgelopen zaterdag bekendgemaakt. De winnaars verdelen deze prijs van 100.000 euro met elkaar.

Afgelopen zaterdag zijn de volgende bedragen gewonnen:
- 13.636 euro (2 winnaars)
- 9.090 euro (2 winnaars)
- 4.545 euro (12 winnaars)

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Karin (58) wint een bedrag van 4.545 euro en vertelt enthousiast: “Wat is dit fijn zo vlak voor de kerstdagen! Volgend jaar willen we met de kinderen op vakantie. Misschien gaan we naar Zuid-Limburg, heerlijk!”

Ook de 49-jarige Wim wint 4.545 euro en reageert blij: “Mijn vrouw zei: ‘Moet je kijken Wim’, toen ze de brief openmaakte. Ik geloofde er in eerste instantie helemaal niks van. We zijn aan het sparen voor een nieuwe keuken. Dankzij deze prijs kan die er al veel sneller komen! We zijn heel blij.”

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn