Amsterdam,
16
december
2021
|
11:42
Europe/Amsterdam

Inwoners Leeuwarden winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Tot einde jaar wekelijks kans op 1 miljoen euro met Miljoenennacht

Samenvatting

Dat was lekker wakker worden voor twee deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 8916 EK in Leeuwarden. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. In alle vroegte verraste Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull gisteren de gelukkige winnaars met de cheques.

De deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro, Welk bedrag zij winnen, is afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Andre wordt verrast met een cheque van 750.000 euro. Hij weet wel raad met zijn geldprijs: "Ik ga mijn huis opknappen, de keuken, badkamer, eetkamer, eigenlijk alles! Daarnaast ga ik mijn ouders ondersteunen en een deel op de spaarrekening zetten."

Marten en Marielle winnen 250.000 euro. Marten reageert enthousiast: "We wonen in een huurhuis en het is een droom om een eigen woning te kopen. We willen ook graag een keer op vakantie naar Terschelling. Dat gaat wel lukken met deze geldprijs!"

Onderweg naar PostcodeKanjer van 56,7 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de wekelijkse Miljoenennacht. Van 7 oktober tot en met 27 december zet de Postcode Loterij hiermee koers naar 1 januari 2022 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 56,7 miljoen valt). Tijdens deze periode valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn