Amsterdam,
14
november
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoners Krommenie winnen 125.000 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor drie deelnemers van de Postcode Loterij in Krommenie. Op postcode 1562 VA (straat Kleine Beer) is in de laatste trekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars gisteren met de bekende gouden envelop.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 75.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (2 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Monique (48) en haar echtgenoot Robert winnen 75.000 euro én de BMW. Monique is overdonderd: “Hier ben ik dolgelukkig mee! Vanwege gezondheidsproblemen kan mijn man niet meer werken. Dit bedrag komt ontzettend goed van pas.”

Petra (50) wint 25.000 euro: “Hiervan ga ik lekker op vakantie met mijn twee kinderen!”

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand november maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vier reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij elke maand uitreikt, worden in november nog eens twintig extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv
De uitreiking in de Kleine Beer in Krommenie is op woensdag 15 november om 19:50 te zien bij een aflevering van ‘Winnen Doe Je Bij…’ op RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn