Amsterdam,
16
september
2018
|
22:26
Europe/Amsterdam

Inwoners Krimpen aan de Lek slepen 25.000 euro in de wacht bij tv-show Miljoenenjacht

Mooie prijzen voor de vijftig inwoners van Krimpen aan de Lek die zojuist bij RTL 4 te zien waren in de tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Iedereen uit het vak ‘Krimpen aan de Lek’ won 500 euro. Ook namen zij het studiocadeau, een Sony hoofdtelefoon, mee naar huis.

Even leek het erop dat Krimpen aan de Lek niet naar huis zou gaan met de vakprijs. Plaatsgenoot Pieter liet namelijk de koffer met daarin de vakprijs aan zich voorbijgaan voor een plek aan de desk. Gelukkig viel de koffer vervolgens in handen van Joke uit Krimpen aan de Lek, waardoor alsnog iedereen in het vak 500 euro won. Pieter schopte het tot de halve finale, maar maakte een rekenfout waardoor zijn rivaal Joris uit Arnhem het finalespel mocht spelen.

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Vijftig inwoners van Krimpen aan de Lek uit postcodegebied 2931 wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplek in het tv-programma. Iedereen ging naar huis met het studiocadeau: een Sony hoofdtelefoon.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Arnhem
Een inwoner uit Arnhem speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 230.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 30 september wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn