Amsterdam,
01
januari
2018
|
18:29
Europe/Amsterdam

Inwoners Kloetinge winnen op nieuwjaarsdag 100.000 euro bij de Postcode Loterij

Het nieuwe jaar begint goed voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 4481 DM (de Simon Vestdijklaan) in Kloetinge. Op hun postcode is op 1 januari de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen. Dit maakte de Postcode Loterij zojuist tijdens het RTL 4-programma 5 Uur Live bekend. De winnaars delen de geldprijs met elkaar. 

De Buurt-Ton wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. Hoe hoger het aantal loten waarmee een deelnemer meespeelt, des te groter het aandeel in deze prijs. De Postcode Loterij informeert de winnaars in de derde week van januari per brief over de hoogte van het gewonnen bedrag.

Zeeland in de prijzen
De inwoners van Kloetinge zijn niet de enige Zeeuwen die op nieuwjaarsdag in de prijzen vallen. Op postcode 4515 GC, de Parmastraat in IJzendijke, viel ook een Buurt-Ton. Voor Postcode Loterij-deelnemers in Oude-Tonge die meespelen met postcode 3255 TR is het helemaal feest: zij verdelen met elkaar 1 miljoen euro. De uitreiking was zojuist live te zien op Facebook.

Hoogste PostcodeKanjer ooit van 53,9 miljoen valt in Friesland
1 januari is Kanjerdag bij de Postcode Loterij, dan valt de hoogste prijs van Nederland: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro. Zojuist werd in 5 Uur Live bekendgemaakt dat de PostcodeKanjer is gevallen op wijkcode 9261. In de late editie van RTL Boulevard om 22:30 uur wordt de volledig winnende postcode bekendgemaakt, dan weten we hoeveel Postcode Loterij-miljonairs Nederland rijker is.

Naast de PostcodeKanjer reikt de Postcode Loterij vandaag nog meer grote geldprijzen uit, zo valt de Buurt-Ton nog op 24 andere postcodes en mogen drie postcodes ieder één miljoen euro verdelen. Op www.postcodeloterij.nl staat een overzicht van de winnende postcodes.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn