Amsterdam,
01
januari
2019
|
20:11
Europe/Amsterdam

Inwoners Kampen winnen op nieuwjaarsdag 100.000 euro bij de Postcode Loterij

Het nieuwe jaar begint goed voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 8265 CM (de straat Zegge) in Kampen. Op die postcode is op 1 januari de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen. Zo maakte de Postcode Loterij vandaag bekend op hun Facebookpagina. De winnaars delen deze geldprijs met elkaar. 

De Buurt-Ton wordt verdeeld onder het aantal deelnemers in de winnende postcode. Hoe hoger het aantal loten waarmee een deelnemer meespeelt, des te groter het aandeel in de prijs is. De Postcode Loterij informeert de winnaars in de vierde week van januari per brief over de hoogte van het gewonnen bedrag.

Provincie Overijssel in de prijzen
Naast Kampen viel ook Vollenhove in de prijzen, hier viel de SuperPostcodeprijs van 1 miljoen euro.

PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro valt op Gronings dorp Glimmen
1 januari is Kanjerdag bij de Postcode Loterij, dan valt de hoogste prijs van Nederland: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro. In het televisieprogramma 5 Uur Live op RTL 4 maakte de Postcode Loterij vandaag bekend dat het Groningse dorp Glimmen met wijkcode 9756 in de prijzen valt. De winnende postcode inclusief letters wordt vanavond in RTL Boulevard, tussen 18:30 en 19:30 uur, bekendgemaakt. Vanavond is in Postcode Loterij Miljoenenjacht de uitreiking te zien. Dan weten we hoeveel Postcode Loterij-miljonairs Nederland rijker is.

Naast de PostcodeKanjer reikt de Postcode Loterij vandaag nog meer grote geldprijzen uit, zo valt de Buurt-Ton in totaal op 20 postcodes en verdelen drie postcodes ieder één miljoen euro. De winnende postcodes worden gedurende de dag bekendgemaakt. Op www.postcodeloterij.nl staat een overzicht van de winnende postcodes.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn