Amsterdam,
23
november
2020
|
12:24
Europe/Amsterdam

Inwoners Kaatsheuvel winnen 1 miljoen euro in Postcode Loterij

Tot einde jaar wekelijks kans op 1 miljoen euro met SuperPostcodePrijs

Samenvatting

Een grote verrassing voor inwoners van Kaatsheuvel. Op postcode 5171 VG (Erasstraat) is de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. In totaal vallen er 24 deelnemers in de prijzen. Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen bracht het feestelijke nieuws middels een videogesprek.

De gewonnen bedragen variëren van 24.390 tot 195.122 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee de winnaar meespeelt in de Postcode Loterij.

Judith wint 73.170 euro en reageert blij verrast: “We willen graag een ander huis dus daar kunnen we deze prijs mooi voor gebruiken!”

Ton en Monique winnen 24.390 euro en weten wel raad met hun prijs: “We willen een huisje bouwen dus dit is een mooie bijdrage!”

Patric en Esther winnen 48.780 euro en zijn blij: “Er zijn zo veel dingen die we willen doen! Daarna gaan we lekker de wijde wereld in.”

Onderweg naar PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de SuperPostcodePrijs. Van 5 oktober tot en met 27 december - 12 weken lang – zet de Postcode Loterij koers naar 1 januari 2021 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 54,9 miljoen euro valt). Tot het einde van het jaar valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode. Deelnemers van de Postcode Loterij die met de winnende postcode meespelen, verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Welk bedrag wordt gewonnen, is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft en het aantal verkochte loten in de wijk.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn