Amsterdam,
26
maart
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoners Kaatsheuvel slepen 27.000 euro in de wacht bij tv-show Miljoenenjacht

Mooie prijzen voor de vijftig inwoners van Kaatsheuvel die zojuist op RTL 4 te zien waren in de tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met Linda de Mol. Gerard uit Kaatsheuvel sleepte een gloednieuwe BMW in de wacht. En iedereen uit het vak ‘Kaatsheuvel’ won 500 euro. Kaatsheuvelnaar Jurgen viel af in het finalespel en won een troostprijs van 2.000 euro. Ook namen de deelnemers het studiocadeau, een draadloze koptelefoon van Sony, mee naar huis.

Gerard, kersverse winnaar van de BMW: “Fantastisch, echt wel! We wonen natuurlijk bij de Efteling om de hoek, maar sprookjes komen hier uit in de studio in Amsterdam!”

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Vijftig inwoners uit Kaatsheuvel uit postcodegebied 5171 wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplek in het tv-programma.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Bladel
Een inwoner uit Bladel speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 255.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 16 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn