Amsterdam,
19
oktober
2020
|
17:13
Europe/Amsterdam

Inwoners IJsselstein winnen 1 miljoen euro in Postcode Loterij

Tot einde jaar wekelijks kans op 1 miljoen euro met SuperPostcodePrijs

Samenvatting

Een wel heel goede start van de week voor inwoners van IJsselstein. Op postcode 3404 ZG (de straat Boliviahof) is de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de winnaars en overhandigde aan hen de cheques, op gepaste afstand.

In totaal vallen er zeven deelnemers in de prijzen bij de uitreiking van deze SuperPostcodePrijs in IJsselstein. Zij verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen 100.000 euro (4 winnaars) of 200.000 euro (3 winnaars), afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Ruub (62) wint 100.000 euro en is blij verrast: “Dit voelt heel goed! Wat ik in ieder geval ga doen? Een nieuwe auto kopen!”

Ook Vanessa (47) wint 100.000 euro. Voor haar komt de prijs op een heel goed moment: “We zitten midden in de verkoop van ons huis, dus dit komt zeker goed van pas!”

Voor Marcel (52) en Deborah is het helemaal feest. Ook zij winnen 100.000 euro: “We gaan er iets héél leuks mee doen!”

Onderweg naar PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de SuperPostcodePrijs. Van 5 oktober tot en met 27 december - 12 weken lang – zet de Postcode Loterij koers naar 1 januari 2021 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 54,9 miljoen euro valt). Tot het einde van het jaar valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode. Deelnemers van de Postcode Loterij die met de winnende postcode meespelen, verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Welk bedrag wordt gewonnen, is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft en het aantal verkochte loten in de wijk.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn