Amsterdam,
03
november
2021
|
12:58
Europe/Amsterdam

Inwoners IJmuiden winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Tot einde jaar wekelijks kans op 1 miljoen euro met Miljoenennacht

Samenvatting

Dat was lekker wakker worden voor zeventien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1974 RH (straat: De Zandkuil) in IJmuiden. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. In alle vroegte verraste Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen vanochtend de gelukkige winnaars met de cheques.

De zeventien deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 52.631 euro tot 105.263 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Arie en Annemarie winnen 105.263 euro. Zij reageren enthousiast: “We gaan familie opzoeken in Amerika!”

Huib en Marian worden verrast met een cheque van 52.631 euro: “We zijn bijna 50 jaar getrouwd, dus deze prijs komt goed van pas!”

Ook Thekla wint 52.631 euro. Zij reageert blij verrast: “Ik ga bijna met pensioen dus we gaan er leuke dingen mee doen!”

Onderweg naar PostcodeKanjer van 56,7 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de wekelijkse Miljoenennacht. Van 7 oktober tot en met 27 december zet de Postcode Loterij hiermee koers naar 1 januari 2022 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 56,7 miljoen valt). Tijdens deze periode valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn