Amsterdam,
25
maart
2019
|
17:46
Europe/Amsterdam

Inwoners Houten winnen samen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor veertien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3994 LV in Houten. Op die postcode is de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen in de trekking van de Postcode Loterij, zo werd afgelopen zaterdag bekendgemaakt. De winnaars verdelen deze prijs met elkaar.

Eén inwoner die meespeelt met de winnende postcode wint een geldbedrag van 23.529 euro. De andere dertien gelukkigen winnen ieder 5.882 euro. De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Kersverse moeder Joan (28) wint 5.882 euro en reageert enthousiast: “Ik zag het bedrag op mijn rekening staan en ik snapte er niets van. De volgende dag heb ik gebeld en toen bleek dat ik écht gewonnen had. Geweldig! Wat ik met het bedrag ga doen weet ik nog niet precies. Ik zou graag nieuwe kozijnen kopen óf een fijne vakantie met het hele gezin boeken.”

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn