Amsterdam,
31
december
2018
|
16:08
Europe/Amsterdam

Inwoners Hoorn winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor vijftien deelnemers van de Postcode Loterij uit Hoorn die meespelen met postcode 1628 WJ (Cees Buddingh'hof). Op die postcode is 1 miljoen euro gevallen in de trekking van de Postcode Loterij, zo maakte Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld vrijdag in de straat bekend. De winnaars verdelen deze prijs met elkaar.

De volgende bedragen zijn gewonnen:  
- 111.111 euro (3 winnaar) 
- 55.555 euro (12 winnaars)   
De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.  

Lizenka (36) en Kelly winnen 111.111 euro en zijn blij verrast: “Onze grote droom is om te trouwen en een reis door Amerika te maken. Dat gaat deze geldprijs een stuk gemakkelijker maken. Super!” 

Johan (65) en Sandra (55) uit Hoorn spelen beiden mee en vallen dan ook allebei in de prijzen. Johan wint 55.555 euro en Sandra 111.111 euro: “Wat een geluk dat we allebei meespelen! We zijn dol op reizen dus gaan lekker veel op pad samen; stedentrips maken en naar de zon. Heerlijk!” 

Floor (29) en Rick winnen 55.555 euro: “Wát zijn we hier ontzettend blij mee! We hebben net een huis gekocht en verwachten een kindje in 2019. Zoals je begrijpt komt deze geldprijs heel goed van pas.” 

Uitreiking te zien op tv 
De uitzending van de uitreiking in de Cees Buddingh'hof in Hoorn is vanavond te zien in ‘Fout & Nieuw’ bij RTL 4. Het programma start om 22.30 uur. 

1 januari PostcodeKanjer-dag 
Morgen, op 1 januari, valt de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro ergens in Nederland. DePostcodeKanjerissinds 1996 de bekendste en grootste prijs van de Nationale Postcode Loterij. De helft van het bedrag is voor deelnemers die meespelen met de winnende postcode (juiste cijfers én letters), de andere helft wordt verdeeld over de deelnemers in de wijk waarvan de postcode begint met dezelfde vier cijfers. Tot 1 januari 02.00 uur kunnen mensen een lot kopen viawww.postcodeloterij.nl.  

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn