Amsterdam,
16
november
2020
|
14:46
Europe/Amsterdam

Inwoners Hoogland winnen 1 miljoen euro in Postcode Loterij

Tot einde jaar wekelijks kans op 1 miljoen euro met SuperPostcodePrijs

Samenvatting

Een grote verrassing voor inwoners van Hoogland. Op postcode 3828 BE (Zevenhuizerstraat) is de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. In totaal vallen er 18 deelnemers in de prijzen. Zij verdelen met elkaar een bedrag van 1 miljoen euro. Postcode Loterij-ambassadeur Humberto Tan bracht het feestelijke nieuws middels een videogesprek.

De gewonnen bedragen variëren van 41.666 tot 125.000 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee de winnaar meespeelt in de Postcode Loterij.

Anouk wint 83.333 euro en reageert enthousiast: “We hebben een klushuis gekocht dus dit is fantastisch!"

Buurvrouw Carla mocht een cheque van 125.000 euro in ontvangst nemen. Zij weet wel raad met haar prijs: “Dat wordt een nieuwe auto of misschien een vakantie als het weer kan!”

Onderweg naar PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de SuperPostcodePrijs. Van 5 oktober tot en met 27 december - 12 weken lang – zet de Postcode Loterij koers naar 1 januari 2021 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 54,9 miljoen euro valt). Tot het einde van het jaar valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode. Deelnemers van de Postcode Loterij die met de winnende postcode meespelen, verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Welk bedrag wordt gewonnen, is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft en het aantal verkochte loten in de wijk.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn