Amsterdam,
20
september
2019
|
17:05
Europe/Amsterdam

Inwoners Hilversum winnen 250.000 euro bij Postcode Loterij

In september elke werkdag een PostcodeStraatprijs bekendgemaakt

Een grote verrassing voor acht deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1215 BS (Staringlaan) in Hilversum. Hier is de PostcodeStraatprijs gevallen in de augustustrekking van de Loterij. De Postcode Loterij verraste de gelukkige winnaars dinsdag met de bekende gouden envelop. In de maand september wordt elke werkdag een PostcodeStraatprijs bekendgemaakt.

De uitreiking van de Straatprijs aan de Staringlaan ging niet onopgemerkt voorbij. Eén van de winnaars was zelf niet thuis. Zij werd op de hoogte gesteld maar twijfelde of de Postcode Loterij daadwerkelijk op de stoep stond om een prijs uit te reiken. Uit voorzorg belde zij de plaatselijke politie. Toen deze eenmaal ter plekke was, troffen de agenten een feestelijk tafereel aan van blije buren. Zij waren, net als de oplettende dame, ook in de prijzen gevallen.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (2 winnaars)
- 25.000 euro (6 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Marloes en haar echtgenoot winnen 25.000 euro. Marloes neemt de cheque in ontvangst: “Wow, ik ben helemaal verbaasd! Zeker omdat de politie hier opeens door de straat liep. Gelukkig bleken we echt in de prijzen te zijn gevallen. Hier ben ik super blij mee! Van dit geld ga ik leuke dingen ondernemen met mijn man.”

Elke werkdag een PostcodeStraatprijs
In de maand september maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in september uitreikt, worden deze maand nog eens twintig extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn