Amsterdam,
13
juni
2018
|
17:55
Europe/Amsterdam

Inwoners Heusden winnen 262.500 euro bij Postcode Loterij

Goed nieuws voor tien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 5725 AL (de straat Vlinkert) in Heusden. Op deze postcode is in de meitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Vandaag werden de winnaars verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. De uitreiking werd via Facebook live uitgezonden en is hier terug te kijken.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (8 winnaars)
- 12.500 euro (1 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Betsy (68) werd samen met haar man Theo verrast met een cheque van 50.000 euro én de BMW. Ze is blij verrast: “Mijn dag kan niet meer stuk! Wát was dit spannend. Met het geldbedrag heb ik allerlei ideeën - de tuin veranderen bijvoorbeeld - maar ik ga het eerst laten bezinken. Ik wil geen overhaaste beslissingen maken.”

Mien (82) wint 25.000 euro en is blij verrast: “Wat is dit geweldig! Ik heb nooit verwacht dat mij dit zou overkomen. De felicitaties stromen al binnen. Hier geniet ik ontzettend van.”

Johan (81) wint ook 25.000 euro: “Ik zie Gaston altijd op televisie en denk dan altijd: ‘de kans bestaat dat hij ook bij ons aanbelt!’. En dat is nu werkelijkheid geworden. Fantastisch! We spelen echt mee voor de goede doelen, maar dit is natuurlijk wel een heel fijn extraatje.”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn