Amsterdam,
20
maart
2020
|
14:25
Europe/Amsterdam

Inwoners Herveld winnen 1 miljoen euro bij de Postcode Loterij

Geen feestelijke prijsuitreiking, wel verraste winnaars

Samenvatting

Een bijzondere dag voor inwoners van Herveld. De Postcode Loterij maakte bekend dat drie deelnemers die meespelen met postcode 6674BB (Hoofdstraat) de 1 Miljoenprijs hebben gewonnen. De drie deelnemers die met de volledige postcode meespelen verdelen met elkaar de ene helft van deze prijs. De andere 500.000 euro gaat naar de deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode 6674.

Humberto blijft even thuis 
Postcode Loterij-ambassadeur Humberto Tan zou de winnaars van de 1 Miljoenprijs live thuis verrassen. Die feestelijke uitreiking slaat de loterij voorlopig echter over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. De bekendmaking van de winnende postcodes was wel live via Facebook te zien. Winnaars worden daarnaast telefonisch of per brief op de hoogte gesteld van het goede nieuws.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
-300.000 euro (1 winnaar)
-100.000 euro (2 winnaars)

Wijkwinnaars winnen samen half miljoen euro
Van de 1 Miljoenprijs wordt de andere helft verdeeld onder de deelnemers waarvan de postcode begint met 6674. Zij worden binnenkort op de hoogte gebracht van de hoogte van het gewonnen bedrag.

Verdeling van de prijs
Hoeveel iedere winnende deelnemer wint is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft en het aantal meespelende loten in de wijk. De verdeling gebeurt op basis van Kanjerpunten. Kanjerpunten zijn een soort spaarpunten, per trekking worden 10 Kanjerpunten per lot toegekend. Hoe langer een lot meespeelt in 2020, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs. Voor deze 1 Miljoenprijs hebben deelnemers maximaal 20 Kanjerpunten per lot kunnen sparen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn