Amsterdam,
16
april
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoners Hengelo winnen ruim 1,1 miljoen euro bij tv-show Miljoenenjacht

Een enorme verrassing voor inwoners van Hengelo vanavond. De postcode 7558 ZM (Piet Muyselaarstraat) valt in de prijzen. Patrick speelt mee met die postcode en is de thuiswinnaar van tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Dat maakte Winston Gerschtanovitz tijdens de uitzending bekend. Door met twee loten mee te spelen, wint Patrick 663.750 euro. Ook vijf andere deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 7558 ZM winnen mee.

Patrick: “Dit is het mooiste nieuws dat ik in tijden heb gehad! Ik ben mee blijven spelen op het adres van mijn ouders en wilde dat pas nog stopzetten. Wat ben ik blij dat ik dat niet heb gedaan.” 

Patrick wint dit geldbedrag omdat Sytse uit Apeldoorn dit bedrag in de finale op tv won. Een Postcode Loterij-deelnemer wint hetzelfde bedrag thuis en laat bovendien andere deelnemers uit zijn postcode mee winnen. Patrick uit Hengelo was deze keer de gelukkige, samen met een inwoner uit Scharnegoutum. 

Ook buren uit Hengelo winnen mee
Iedereen die met postcode 7558 ZM (Piet Muyselaarstraat) meespeelt met de Postcode Loterij, verdeelt met elkaar ook nog eens 590.000 euro. In totaal zijn dit zes inwoners. Zij winnen bedragen variërend van 73.750 tot 221.250, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij. Omdat Patrick meespeelt met twee loten, deelt één van zijn loten ook mee in het bedrag.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn