Amsterdam,
06
januari
2021
|
19:45
Europe/Amsterdam

Inwoners Hellevoetsluis winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro bij Postcode Loterij

Mooie start van 2021 voor negen winnaars met postcode 3221 TA

Samenvatting

Het jaar begint spetterend voor negen bewoners van de Isaac Da Costastraat in Hellevoetsluis. Postcode Loterij-ambassadeur Caroline Tensen maakte zojuist in RTL Boulevard bekend dat op hun postcode 3221 TA de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro is gevallen.

In totaal vallen er negen deelnemers in de prijzen bij de uitreiking van deze SuperPostcodePrijs in Hellevoetsluis. Zij verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen variërend van 90.909 euro tot 181.818 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Jan en Jennie werden verrast met een cheque van 181.818 euro: “We helpen mensen in Gambia. Verder hebben we vijf kleinkinderen en drie achterkleinkinderen, dus dat komt wel goed!”

Louise en Carla winnen ieder 90.909 euro. Zij weten wel raad met hun prijs: “We willen - als het weer kan - samen een cruise maken!”

PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro valt in Zuid-Holland
Op 1 januari werd in het programma ‘Postcode Loterij: De Weg naar 54,9 Miljoen’ door Postcode Loterij-ambassadeurs Winston Gerschtanowitz en Caroline Tensen bekend gemaakt dat de PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro is gevallen in de provincie Zuid-Holland. In de winnende postcode spelen 17 deelnemers mee met in totaal 26 loten. Zij winnen ieder minimaal 1 miljoen euro. Om te voorkomen dat mensen bijeenkomen om de PostcodeKanjer met elkaar te vieren, stelt de loterij dit jaar de winnaars persoonlijk op de hoogte van de winst. Het prijzengeld wordt binnen twee weken uitbetaald.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn