Amsterdam,
14
november
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoners Heemskerk winnen 50.000 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor twee deelnemers van de Postcode Loterij in Heemskerk. Op hun postcode 1966 SH (Lessestraat) is in de laatste trekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars gisteren met de bekende gouden envelop. Heemskerk viel eerder ook al groot in de prijzen.

Gisteren wonnen de twee deelnemers van de Lessestraat ieder 25.000 euro. Onder hen is tevens een auto verloot. De 74-jarige Dorie is de gelukkige winnares die naast 25.000 euro deze BMW wint.

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand november maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de 4 reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij elke maand uitreikt, worden in november nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Heemskerk eerder in de prijzen
Het is niet de eerste keer dat Heemskerk wordt verrast door de Postcode Loterij. In januari 2017 viel de Buurt-Ton op postcode 1963 DG (Elise van Calcarstraat). Tien deelnemers verdeelden toen 100.000 euro met elkaar.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn