Amsterdam,
01
januari
2021
|
13:32
Europe/Amsterdam

Inwoners Havelte winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro bij Postcode Loterij op nieuwjaarsdag

Goede start van 2021 voor zes winnaars met postcode 7971 BT

Samenvatting

Het jaar begint vandaag spetterend voor zes bewoners van de Meidoornlaan in Havelte. De Postcode Loterij maakte zojuist in Koffietijd bekend dat op hun postcode 7971 BT de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro is gevallen. Postcode Loterij-ambassadeurs Nicolette van Dam en Quinty Trustfull verrasten de winnaars middels een videogesprek.

In totaal vallen er zes deelnemers in de prijzen bij de uitreiking van deze SuperPostcodePrijs in Havelte. Zij verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen variërend van 142.857 euro tot 285.714 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Nienke wint 142.857 euro en is blij verrast: “Dit is wel heel onwerkelijk! Een geweldig begin van het nieuwe jaar. Ik heb een huis dat nog niet helemaal af is, dus daar kan ik het geld goed voor gebruiken.”

Ook Berend en Lammie winnen 142.857 euro en zijn er stil van: “We spelen al jaren mee. Dit is heel mooi om mee te maken!”

PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro later bekend: winnende postcode veilig in kluis
De bekende Kanjertruck van de Nationale Postcode Loterij blijft vandaag voor het eerst in zijn bestaan op nieuwjaarsdag in de garage staan. Normaal zorgt de komst van de Kanjertruck voor een groot feest in de winnende wijk waar de PostcodeKanjer is gevallen. Omdat de loterij ieder risico op verspreiding van het coronavirus wil voorkomen, is nu ook de bekendmaking van de winnende postcode van de PostcodeKanjer op 1 januari uitgesteld naar een latere datum. Want feest of niet, er komen veel mensen en media op af. De notariële trekking is vandaag wél uitgevoerd en de winnende postcode van de PostcodeKanjer is door de notaris veilig in een kluis opgeborgen. Om toch iets van duidelijkheid te geven aan haar deelnemers, maakt de loterij vanavond bekend in welke provincie of streek de Kanjer is gevallen. De bekendmaking is te zien in het programma ‘De Weg naar 54,9 Miljoen’ dat vandaag om 20:00 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn