Amsterdam,
01
januari
2019
|
17:21
Europe/Amsterdam

Inwoners Harmelen winnen op nieuwjaarsdag 100.000 euro bij de Postcode Loterij

Het nieuwe jaar begint goed voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 3481 EW (Leidsestraatweg) in Harmelen. Op die postcode is op 1 januari de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen. Zo maakte de Postcode Loterij vandaag bekend in het televisieprogramma 5 Uur Live. De winnaars delen deze geldprijs met elkaar.

De Buurt-Ton wordt verdeeld onder het aantal deelnemers in de winnende postcode. Hoe hoger het aantal loten waarmee een deelnemer meespeelt, des te groter het aandeel in de prijs is. De Postcode Loterij informeert de winnaars in de vierde week van januari per brief over de hoogte van het gewonnen bedrag.

Provincie Utrecht in de prijzen
Eerder vandaag viel er ook al een Buurt-Ton in de stad Utrecht. In de provincie Utrecht vielen in 2018 meerdere grote prijzen van de Postcode Loterij. Waaronder de 1 Miljoenprijs in Bunnik en diverse PostcodeStraatprijzen in onder andere Bunschoten-Spakenburg, De Bilt en Driebergen-Rijsenburg.

Bekendmaking PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro volgt later vandaag
1 januari is Kanjerdag bij de Postcode Loterij, dan valt de hoogste prijs van Nederland: de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro. In het televisieprogramma 5 Uur Live op RTL 4 maakt de Postcode Loterij vandaag de winnende wijkcode bekend (de vier cijfers van de postcode). De winnende postcode inclusief letters wordt vanavond in RTL Boulevard, tussen 18:30 en 19:30 uur, bekendgemaakt. Vanavond is in Postcode Loterij Miljoenenjacht de uitreiking te zien. Dan weten we hoeveel Postcode Loterij-miljonairs Nederland rijker is.

Naast de PostcodeKanjer reikt de Postcode Loterij vandaag nog meer grote geldprijzen uit, zo valt de Buurt-Ton in totaal op 20 postcodes en verdelen drie postcodes ieder één miljoen euro. De winnende postcodes worden gedurende de dag bekendgemaakt. Op www.postcodeloterij.nl staat een overzicht van de winnende postcodes.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn