Amsterdam,
11
oktober
2018
|
17:17
Europe/Amsterdam

Inwoners Harderwijk winnen 150.000 euro bij Postcode Loterij

Vier bewoners van de straat Hanekamp in Harderwijk zijn gisteren verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 3848 AJ is in de septembertrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (2 winnaars)
- 25.000 euro (2 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Brenda en Andre winnen 25.000 euro en de BMW. Het stel is tot tranen geroerd: “Wat fantastisch! We hebben twee kinderen en die gaan we verwennen. Zelf willen we dolgraag op vakantie.”

Christel neemt de cheque van 50.000 euro voor haar partner Ronald in ontvangst. Ze vertelt: “We dromen al jaren van een bootje. Wat geweldig dat we die droom nu kunnen verwezenlijken!”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de straat Hanekamp in Harderwijk is op dinsdag 30 oktober te zien in ‘Koffietijd’ bij RTL 4. Het programma start om 10.00 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn