Amsterdam,
08
september
2019
|
21:44
Europe/Amsterdam

Inwoners Halsteren slepen dankzij Ad 25.000 euro in de wacht bij tv-show Miljoenenjacht

Een mooie prijs voor de vijftig inwoners van Halsteren (postcodegebied 4661) die zojuist bij SBS6 te zien waren in de tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij winnen ieder 500 euro, omdat inwoner Ad de gelukkige winnaar van de vakprijs bleek nadat Jeroen uit Nederweert deze aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk.

Nadat presentatrice Linda de Mol bekendmaakte dat iedereen uit vak Halsteren dankzij ‘Adje’ 500 euro mee naar huis mocht nemen, barstte vak Halsteren haast uit haar voegen. De Halsternaren scandeerden enthousiast: “Adje bedankt, Adje bedankt!". Ook namen de inwoners uit Halsteren het studiocadeau, een e-reader, mee naar huis.

Samen met buurtgenoten in de prijzen
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Vijftig inwoners uit Halsteren uit postcodegebied 4661 wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplek in het tv-programma.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Nederweert
Een inwoner uit Nederweert speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 444.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 6 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn