Amsterdam,
31
juli
2018
|
16:23
Europe/Amsterdam

Inwoners Groningen winnen 112.500 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor vier deelnemers van de Postcode Loterij in Groningen. Op hun postcode 9737 HJ (de straat Jaltadaheerd) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de trekking van de Postcode Loterij.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (2 winnaars)
- 12.500 euro (1 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Leonie wint 25.000 euro en de BMW: “Wat is dit geweldig! Het grappige is dat ik twee wensen heb: mijn financiële buffer aanvullen en een auto kopen. En die zijn nu allebei uitgekomen! Ik ben zangeres en met de bands Piano & Co en Peanuts treed ik regelmatig door heel het land op. Dat betekent dat ik veel onderweg ben. Mijn auto is aan vervanging toe dus ik ben ontzettend blij met mijn gloednieuwe BMW. Geweldig!”

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand juli maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in juli uitreikt, worden deze maand nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn