Amsterdam,
18
september
2019
|
17:26
Europe/Amsterdam

Inwoners Groet winnen 62.500 euro bij Postcode Loterij

In september elke werkdag een PostcodeStraatprijs bekendgemaakt

Een grote verrassing voor drie deelnemers van de Postcode Loterij in Groet. Op hun postcode 1873 JS (Houtsniplaan) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de augustustrekking van de Postcode Loterij. De Postcode Loterij verraste de gelukkige winnaars maandag met de bekende gouden envelop. In de maand september wordt elke werkdag een PostcodeStraatprijs bekendgemaakt.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 25.000 euro (2 winnaars)
- 12.500 euro (1 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Nico (74) wint 25.000 euro en is blij verrast: “Mijn vrouw en ik gaan binnenkort op vakantie met de caravan. Van dit bedrag kunnen we dan een keer lekker luxe uit eten. En we zijn bezig ons huis te verkopen. Zoiets komt goed van pas bij het kopen van een nieuw huis.”

Elke werkdag een PostcodeStraatprijs
In de maand september maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in september uitreikt, worden deze maand nog eens twintig extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn