Amsterdam,
08
juni
2018
|
11:57
Europe/Amsterdam

Inwoners Gorinchem winnen 225.000 euro bij Postcode Loterij

Goed nieuws voor tien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 4207 TR (Prozastraat) in Gorinchem. Op deze postcode is in de meitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Gisteren werden zij verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (1 winnaar)
- 25.000 euro (5 winnaars)
- 12.500 euro (4 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Otto (51) wint 12.500 euro en de BMW: “Ieder jaar gaan mijn vrouw en ik samen met de kinderen met de auto op vakantie naar Frankrijk. De kinderen hebben nog nooit gevlogen en daar gaan we met dit bedrag verandering in brengen. Ook zijn we superblij met de BMW. Mijn dochter Joyce is bezig met rijlessen en mag bijna afrijden. Ze kan niet wachten tot de auto bij ons op de oprit staat.”

Frits (58) en zijn vrouw Sandra (58) winnen beiden 25.000 euro. Frits is blij verrast: “Mijn roots liggen in Indonesië, maar het is ons nooit gelukt om daarnaartoe te reizen. Met deze geldprijs kunnen we eindelijk mijn familie daar opzoeken. We hebben vijf zoons en die mogen natuurlijk mee!”

Charlotte (61): “Ik ben samen met mijn man Roel echt verliefd op Curaçao. Onze tuin hebben we helemaal in tropische sferen ingericht, maar nu kunnen we weer écht naar de tropen. Daar kijken we enorm naar uit.”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de Prozastraat in Gorinchem is op 8 juni te zien bij ‘Eén tegen 100’ op NPO 1. Het programma start om 21.30 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn