Amsterdam,
21
december
2020
|
13:18
Europe/Amsterdam

Inwoners Goor winnen 1 miljoen euro in Postcode Loterij

Tot einde jaar wekelijks kans op 1 miljoen euro met SuperPostcodePrijs

Samenvatting

Een grote verrassing voor inwoners van Goor. Op postcode 7471 LH (Oude Haaksbergerweg) is de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Humberto Tan verraste de winnaars middels een videogesprek.

Deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen variërend van 71.428 euro tot 214.285 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Johan wint 71.428 euro en is blij verrast: “Hier ben ik écht heel erg blij mee! Ik koop er een nieuwe scootmobiel van!”

Harry en Tiny winnen 142.857 euro: “We zijn helemaal overrompeld. Wat is dit mooi! We gaan ons huis een beetje opknappen en wellicht kopen we een andere auto. Over drie jaar zijn we 60 jaar getrouwd, dus dan gaan we een mooi feest geven!”

Anouska wordt samen met haar gezin verrast met maar liefst 214.285 euro. Ook zij gaat een mooi feest geven: “Wat geweldig! Volgend jaar word ik 50 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden!”

Onderweg naar PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de SuperPostcodePrijs. Van 5 oktober tot en met 27 december - 12 weken lang – zet de Postcode Loterij koers naar 1 januari 2021 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 54,9 miljoen euro valt). Tot het einde van het jaar valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode. Deelnemers van de Postcode Loterij die met de winnende postcode meespelen, verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Welk bedrag wordt gewonnen, is afhankelijk van het aantal loten dat de winnaar heeft en het aantal verkochte loten in de wijk.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn