Amsterdam,
05
april
2022
|
17:58
Europe/Amsterdam

Inwoners Ewijk winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro

Samenvatting

Een grote verrassing voor acht deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 6644 KE (straat: Van Heemstraweg) in Ewijk. Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull verraste de gelukkige winnaars gisteren met de cheques.  

De acht deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 90.909 euro tot 181.818 euro afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.  

Caroline wordt verrast met een cheque van 90.909 euro. Zij weet wel raad met haar geldprijs: “We gaan in ieder geval lekker met z’n allen op vakantie naar Frankrijk. Heerlijk paardrijden op het strand!” 

Eric wint 181.818 euro en reageert enthousiast: “Mijn man en ik wonen in een oud huis dus er is altijd wel iets wat er moet gebeuren. Misschien komen de zonnepanelen er nu écht! Daarnaast houden we van zeilen, dus de kans is groot dat we deze zomer een mooie reis gaan maken.” 

Ook Frank ontvangt een cheque van 181.818 euro. Hij reageert blij verrast: “Wat een bedrag! Er moet al heel lang een nieuw dak op mijn huis, dat kan nu eindelijk!” 

Uitreiking televisie 
De uitreiking aan de winnaars van Ewijk is op 9 april te zien in ‘Oh wat een jaar’ bij RTL 4.  

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn