Amsterdam,
10
januari
2019
|
14:03
Europe/Amsterdam

Inwoners Emmen winnen 87.500 euro bij Postcode Loterij

"PostcodeKanjer viel in mijn geboortedorp Glimmen. Nu heb ik alsnog prijs!”

Vier bewoners van de Sophielaan in Emmen zijn woensdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 7822 JH is in de trekking de PostcodeStraatprijs gevallen. 

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 25.000 euro (3 winnaars)
- 12.500 euro (1 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Otto (55) wordt samen met zijn dochter Tamar door Gaston Starreveld verrast met een cheque van 25.000 euro én de BMW: “Wat een geweldige verrassing! Het leuke is: de PostcodeKanjer is op 1 januari in mijn geboortedorp Glimmen gevallen. Nu win ik alsnog een mooie prijs! Mijn dochter heeft net een kaartje gekocht voor het festival Sziget. Die krijgt zij van mij. Zij zou daar het liefst in de nieuwe BMW naartoe reizen. Zelf wil ik graag nog eens een reis maken naar familie in Hong Kong. Nu kan ik dat eindelijk doen!”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de Sophielaan in Emmen is op donderdag 17 januari te zien in ‘Koffietijd’ bij RTL 4. Het programma start om 10.00 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn