Amsterdam,
30
augustus
2020
|
22:17
Europe/Amsterdam

Inwoners Elburg winnen samen 25.000 euro bij tv-show Miljoenenjacht

Herman (72) uit Elburg wint nóg eens 10.000 euro

Een mooie prijs voor vijftig inwoners van Elburg. In de tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ maakte Linda de Mol bekend dat Aart (56) uit Elburg met de vakprijs van 500 euro naar huis gaat nadat een andere deelnemer – Willem uit Utrecht – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Dat betekent goed nieuws voor Aart, zijn vier vakgenoten én de 45 overige kandidaten die vanwege de coronaproof opzet van de show niet in de studio aanwezig konden zijn. Zij ontvangen alle vijftig 500 euro.

Extra veel geluk voor Herman (72) uit Elburg. Hij wint naast de 500 euro nog eens 10.000 euro. Jan uit Den Haag liet de prijs in de eerste ronde aan zich voorbij gaan, waarna de prijs bij Herman terecht kwam. Ook vakgenoot Henriette (53) uit Elburg ging niet met lege handen naar huis. Zij bemachtigde een plek aan de desk in de tweede ronde, maar moest als tweede haar plek opgeven. Zij wint naast de 500 euro nog eens 2.000 euro.

Herman, reageert verrast als hij hoort dat hij óók 10.000 euro wint: “Dat is even schrikken! Ik ga het gebruiken voor de renovatie van mijn huis. Een elektrische trap voor mijn vrouw zou geweldig zijn.”

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’
In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Hoofdprijs gaat naar inwoner Utrecht
Een inwoner uit Utrecht speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 239.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn