Amsterdam,
12
oktober
2020
|
15:58
Europe/Amsterdam

Inwoners Duivendrecht winnen samen 150.000 euro bij Postcode Loterij

“Het is pas feest als Gaston is geweest!”

Samenvatting

Vijf bewoners van het Azaleahof in Duivendrecht zijn vrijdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 1115 DG is in de septembertrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (1 winnaar)
 

- 25.000 euro (4 winnaars) 

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

“Het is pas feest als Gaston is geweest!”, zingt Martijn enthousiast als hij Gaston bij zijn voordeur treft. Martijn weet wel raad met zijn prijs: “Ik ga een nieuw bed kopen, want die is aan vervanging toe!”

Ger en dochter Desteney ontvangen een cheque van 25.000 euro. Moeder Ger reageert enthousiast: “Mijn dochter kan nu studeren, een rijbewijs halen en volgende week is zij ook nog eens jarig!”

Buren Dennis en Marjan zijn compleet overdonderd als zij een cheque van 50.000 euro overhandigd krijgen. Zij hebben mooie plannen voor de toekomst: “Wij gaan trouwen en willen graag een huis kopen dus deze prijs komt heel goed van pas!”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. Op deze pagina ziet u hoe de verdeling van de PostcodeStraatprijs werkt.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking op het Azaleahof is op 8 november te zien in ‘Eén tegen 50’ op RTL 4. Het programma start om 20.00 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn