Amsterdam,
26
november
2018
|
17:18
Europe/Amsterdam

Inwoners Drachten winnen samen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor vijf bewoners van de straat Handwerkerszijde in Drachten. Op hun postcode 9201 CS is de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen in de trekking van de Postcode Loterij, zo werd afgelopen zaterdag bekendgemaakt. De winnaars verdelen deze prijs met elkaar.

Afgelopen zaterdag zijn de volgende bedragen gewonnen:
- 28.571 euro (2 winnaars)
- 14.285 euro (3 winnaars)

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Eén van de bewoners, die liever anoniem blijft, wint 14.285 euro en vertelt enthousiast: “Het heeft dagen geduurd voor ik kon geloven dat ik een grote geldprijs heb gewonnen. Tot ik het geweldige gewonnen bedrag van de Nationale Postcode Loterij op mijn bankrekening zag staan. Het is een heel prettig gevoel om voorlopig geen financiële zorgen te hebben. Mijn oude auto ga ik inruilen voor een nieuwer exemplaar. Tijdens de feestdagen ga ik boodschappen doen die ik normaal niet kan doen en wat zie ik er naar uit om samen met de kinderen iets leuks te gaan ondernemen. Ik ben er ongelofelijk blij mee!”

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn