Amsterdam,
02
oktober
2018
|
17:05
Europe/Amsterdam

Inwoners Dordrecht winnen samen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor 28 deelnemers van de Postcode Loterij uit Dordrecht die meespelen met postcode 3317 MD (de straat Langedaal). Op die postcode is de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen in de trekking van de Postcode Loterij, zo werd afgelopen zaterdag bekendgemaakt. De winnaars verdelen deze prijs met elkaar.

Afgelopen zaterdag zijn de volgende bedragen gewonnen:
- 15.000 euro (1 winnaar)
-   7.500 euro (1 winnaar)
-   5.000 euro (5 winnaars)
-   2.500 euro (21 winnaars)

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Patricia (39) wint 5.000 euro en is blij verrast: “We ontvingen een brief van de Postcode Loterij waarin stond dat we hebben gewonnen. In eerste instantie twijfelden we of het echt waar zou zijn, tot we onze buren er ook over hoorden. Een grote verrassing en we gunnen het elkaar van harte. Vooralsnog hebben we het bedrag op onze spaarrekening gezet tot we een doel hebben gevonden. Het is een fijn gegeven dat het geld er dan is. We zijn er ontzettend blij mee!”

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn