Amsterdam,
14
februari
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoners Doornenburg winnen 50.000 euro bij Postcode Loterij

Twee echtparen uit de straat De Meulenberg in Doornenburg zijn afgelopen weekend verrast door prijswinnaarbegeleider van de Postcode Loterij, Bea Post. Op hun postcode 6686 DV is in de januaritrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

Rob en Karin en hun buren Harrie en Mieke winnen ieder 25.000 euro. Daarnaast winnen Harrie en Mieke ook een gloednieuwe BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs.

De vier bewoners van De Meulenberg konden hun geluk niet op. Karin: “Dit is niet te bevatten, wat een mooi nieuws! Wij zijn samen met Harrie en Mieke de enige in de straat die meespelen met de Postcode Loterij. We zaten er op nieuwjaarsdag nog over te fantaseren wat we zouden doen als we de Loterij zouden winnen, en nu is het raak! Rob en ik willen het geld graag besteden aan een nieuwe badkamer. Geweldig dat Harrie en Mieke ook nog een BMW hebben gewonnen! We gunnen hen dat enorm.”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn