Amsterdam,
10
juli
2018
|
12:22
Europe/Amsterdam

Inwoners Dirkshorn winnen 137.500 euro bij Postcode Loterij

Goed nieuws voor zeven deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1746 AA (Dorpsstraat) in Dirkshorn. Op deze postcode is in de junitrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Afgelopen zaterdag werden de winnaars verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 12.500 euro (3 winnaars)
- 25.000 euro (4 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Paul (63) wint samen met zijn vrouw Marieke en dochter Jill 12.500 euro én de BMW. Ze zijn blij verrast: “Volgende maand verhuizen we naar Curaçao, dus deze prijs had niet op een beter moment kunnen komen. Wat een geluk!”

Vader Henk (54) en zoon Liam (20) spelen beiden mee en winnen ieder 25.000 euro. Ze zijn dol enthousiast. Henk vertelt: “Wát zijn we hier ongelofelijk blij mee! Mijn vrouw is op dit moment in Gambia, waar we een winkel opstarten voor de lokale bevolking. Dit doen we met eigen geld, dus deze geldprijs komt ontzettend goed van pas. Super!”

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand juli maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in juli uitreikt, worden deze maand nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn