Amsterdam,
22
januari
2021
|
11:26
Europe/Amsterdam

Inwoners Dinteloord winnen 1 miljoen euro in Postcode Loterij

Samenvatting

Een grote verrassing voor elf inwoners van Dinteloord. Op postcode 4671 EE (Koningin Julianastraat) is de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de winnaars onlangs middels een videogesprek.

De elf deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen variërend van 52.631 euro tot 210.526 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Hans werd verrast met een cheque van 210.526 euro: “Ik ben sprakeloos. Mijn vriendin woont in het Caribisch gebied en is daar bezig met het bouwen van een huisje. Deze prijs kunnen we daar goed voor gebruiken!”

Danny wint 52.631 euro en is compleet overdonderd: “Ik sta helemaal te trillen en kan het niet geloven! Wat een mooi begin van 2021. Ik ga met de prijs leuke dingen met mijn dochter doen.”

Ook Paul werd verrast met een cheque van 52.631 euro. Hij weet wel raad met zijn geldprijs: “Ik wil heel graag – als het weer kan – met mijn vrouw op droomreis naar de Malediven.”

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn