Amsterdam,
20
november
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoners Diessen winnen samen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor negentien bewoners van De Elders in Diessen. Op hun postcode 5087 AK is de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen in de oktobertrekking van de Postcode Loterij, zo werd afgelopen zaterdag bekendgemaakt. De winnaars verdelen deze prijs met elkaar.

Afgelopen zaterdag zijn de volgende bedragen gewonnen:

- 12.000 euro (1 winnaar)
- 8.000 euro (4 winnaars)
- 4.000 euro (14 winnaars)

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Judith (46) wint 8.000 euro: “We ontvingen post van de Postcode Loterij waar we eerst nog gekscherend over deden, omdat we dachten dat we thee of stroopwafels hadden gewonnen. Het bleek een brief te zijn waarin stond dat we een geldbedrag hadden gewonnen. We hebben die brief wel drie keer nagelezen. We konden het niet geloven! Wat we ermee gaan doen? Dat weten we nog niet. Mijn man wil het opzij zetten, ik wil graag op vakantie en mijn dochter wil het wel op haar rekening hebben. Wat we er ook mee gaan doen, we zijn er ontzettend blij mee!”

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn