Amsterdam,
12
december
2018
|
16:37
Europe/Amsterdam

Inwoners Deventer winnen 62.500 euro bij Postcode Loterij

Twee bewoners van de Ossenweerdstraat in Deventer zijn gisteren verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 7412 BJ is in de decembertrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. 

Rochea en Marijke winnen 50.000 euro, een andere winnaar neemt een cheque van 12.500 euro in ontvangst én een gloednieuwe BMW. Deze auto is onder de winnaars van deze Straatprijs verloot.

Rochea vertelt enthousiast over haar gewonnen prijs: “We waren net bezig met het samenstellen van het kerstdiner toen Gaston opeens aanbelde. Gaston grapte al dat we van dit bedrag op culinaire wereldreis kunnen. Maar zonder grappen: we zijn hier heel gelukkig mee en gaan er alleen maar leuke dingen van doen!”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de Ossenweerdstraat in Deventer is op maandag 17 december te zien in ‘Koffietijd’ bij RTL 4. Het programma start om 10.00 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn