Amsterdam,
20
juli
2018
|
12:51
Europe/Amsterdam

Inwoners Denekamp winnen 275.000 euro bij Postcode Loterij

Een grote verrassing voor twaalf deelnemers van de Postcode Loterij in Denekamp. Op hun postcode 7591 PD (Pastoor Knuifstraat) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de junitrekking van de Postcode Loterij. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars gisteren met de bekende gouden envelop.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (2 winnaars)
- 25.000 euro (4 winnaars)
- 12.500 euro (6 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Herbert en Ria winnen 25.000 euro en zijn blij verrast: “Wat een feest! Echt een heerlijk bedrag. Hier gaan we lekker van op vakantie en we willen er graag iets met de kleinkinderen van doen. Super!”

Ook Ingrid en Jan winnen 25.000 euro en zijn blij: “Dit hadden we nooit verwacht. Op ons verlanglijstje staan een nieuwe vloer en een cv-ketel. Die gaan er nu zeker komen!”

Iedere werkdag een Straatprijs
In de maand juli maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vijf reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij in juli uitreikt, worden deze maand nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn