Amsterdam,
01
januari
2020
|
19:19
Europe/Amsterdam

Inwoners Delft winnen 1 miljoen euro bij Postcode Loterij op nieuwjaarsdag

Spetterende start van het jaar voor inwoners Delft

Samenvatting

Een mooi begin van het nieuwe jaar in Delft! Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull verraste zojuist zes bewoners van de Bonairestraat in Delft met een grote geldprijs. Op hun postcode (2612 GW) is de 1 Miljoenprijs gevallen. De zes deelnemers die met de volledige winnende postcode meespelen verdelen een half miljoen met elkaar. De andere 500.000 euro gaat naar de deelnemers die meespelen met de vier cijfers (2612) van de winnende postcode. De verrassing was te zien bij RTL Boulevard op RTL 4.

De volgende bedragen zijn gewonnen:- 127.049 euro (1 winnaar)- 114.754 euro (2 winnaar)- 57.377 euro (1 winnaar)- 53.278 euro (1 winnaar)- 32.786 euro (1 winnaar)

Eén van de winnaars wint 32.786 euro en vertelt: “Ik ga mijn huis opknappen. Dat ben ik al tien jaar van plan en iedere keer komt het er niet van. En ik ga op vakantie”

Een andere winnaar kan haar oren bijna niet geloven als ze hoort dat ze 114.754 euro heeft gewonnen: “Ik besef het bijna niet. Ik wil heel graag een Japans toilet en andere mensen óók blij maken.”

Verdeling van de prijs
De verdeling van de 1 Miljoenprijs gebeurt op basis van de in 2019 opgebouwde Kanjerpunten. Kanjerpunten zijn spaarpunten. Elke deelnemer die meespeelt met de Postcode Loterij, krijgt automatisch per meegespeelde trekking 10 Kanjerpunten per betaald lot toegekend. Elk jaar begin je in januari opnieuw met het sparen van Kanjerpunten. Voor de trekking van deze prijs van € 1 miljoen hebben deelnemers maximaal 140 Kanjerpunten per lot kunnen sparen (12 maandelijkse trekkingen + 2 extra trekkingen in juni en december = 140). Kortom, hoe langer een lot meespeelt gedurende een jaar, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs.

Delft viel eerder in de prijzen
Het is niet de eerste keer dat Delft in de prijzen valt. Vorig jaar september verdeelden de bewoners van de straat Burgermeestersrand (postcode 2625 NZ) de PostcodeStraatprijs van 875.000 euro met elkaar.

PostcodeKanjer van 54,7 miljoen euro valt in Nieuw-Vennep 
Zojuist maakte de Postcode Loterij bekend dat inwoners van Nieuw-Vennep de hoogste PostcodeKanjer ooit van 54,7 miljoen euro mochten verdelen. De winnende postcode werd in het televisieprogramma RTL Boulevard op RTL 4 bekendgemaakt. De uitreiking is vanavond te zien in The Biggest Quiz op RTL 4. Naast de PostcodeKanjer reikt de Postcode Loterij vandaag nog meer grote geldprijzen uit. Zo verdelen vijf postcodes een bedrag van 547.000 euro. De winnende postcodes zijn terug te vinden op www.postcodeloterij.nl.  

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn