Amsterdam,
10
februari
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoners De Bilt winnen 200.000 euro bij Postcode Loterij

Zes bewoners van de Marie Curieweg in De Bilt zijn gisteren verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 3731 CG is in de januaritrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 50.000 euro (2 winnaars)
- 25.000 euro (4 winnaars)

Kim en haar vriend Alfred winnen 25.000 euro. Daarnaast wint zij ook een gloednieuwe BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs.

Kim is blij verrast: “Wat super dit! Alfred en ik zijn al zo gelukkig met elkaar. En dan winnen we ook nog eens zo’n mooi bedrag én een auto! We gaan binnenkort trouwen, dus dit komt als geroepen.”

Ben wint 25.000 euro: “Ik heb net een vakantie geboekt. Dat wordt nu extra ontspannen met dit bedrag!”

En ook Thea ontvangt een cheque van 25.000 euro van Gaston: “Jeetje, ik heb zoveel wensen. Een rijbewijs voor mijn zoon bijvoorbeeld, de trap vervangen en er moet een nieuwe auto komen. Die kan ik nu allemaal in vervulling laten gaan!”

PostcodeStraatprijs
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs precies werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs’.

Uitreiking te zien op tv
De uitzending van de uitreiking in de Marie Curieweg in De Bilt is op vrijdag 3 maart te zien bij ‘Eén tegen 100’ op NPO 1. Het programma start om 21.20 uur.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn